Bye summer, bye

Bara sjukt. Bara sjukt. Och jag säger det en gång till: Bara sjukt!
Vart fan tog sommarlovet vägen? Nyss vare ju skolavslutning och allt. Och imorgon börjar skolan igen. Dock har sommaren varit underbar, kan verkligen inte påstå annat. HUR BRA SOM HELST. BÄST. Men det som känns sorgligt är nog att man vet liksom att sommaren 09 kommer aldrig tillbaka utan den är liksom förbi(sa ju att jag var filosofisk?(är det ens rätt ord????). Hur som haver. Ska inte deppa nu, känner verkligen att 9an kommer bli bästa året någonsin, verkligen! Men känns lite hemskt att vara positiv till att skolan börjar också, men jag har bara feelingen att detta år verkligen blir bäst. Tack för en underbar sommar för övrigt, ni vet vilka ni är!!!!!
puss på sommaren, och snart är du tillbaka. för övrigt hälsar jag dig välkommen höst, DET HÄR KOMMER BLI PERFEKT/nathalie

Don't take me closer

Vad händerrrr? Med mitt bloggande alltså, och för att inte nämna ylvas. Jag blir less av att skriva ibland, men samtidigt blir jag less när jag inte skriver, för det är så kul att läsa i efterhand vad man har skrivit och bara njuta av alla fina minnen. Jag läste igenom det jag hade skrivit förra sommaren för ett tag sen, och jag gillade verkligen det. Hehe, kanske för att jag är en.. hmmm, vad heter det? En harmonisk(???) människa, kollar tillbaka på saker och vill bara sätta mig i en tidsmaskin och komma tillbaka. Ja, ifall någon ville veta alltså..
puss/n

home sweet home

Igår kom vi hem. Resan har varit helt underbar och jag saknar redan allt! Dock var det ändå en lättnad att komma hem till den goda maten, en skön säng och alla fräscha toaletter. YES.Jag känner inte att jag orkar berätta allt vi har gjort osv, men vi har träffat massor av roliga människor och mycket mer. Och för att inte glömma den fantastiska kyrkan, haha! Nämen nästan alla var helt troende och de blev lite sura på oss när vi sa att det är många som ber till gud när man typ är desperata. haha, men jaa, det är ju sant!! Åhh, jag saknar allt sjukt mycket, har fått så otroligt fina minnen och hur mycket skratt som helst. Jag säger bara: ccccherrycoke! Hoppas verkligen att vi far tillbaks nästa år.Tack för de 12 dagarna allesammans!!!!!!!!

RSS 2.0