Kamerarensing



My eyes wanna be black


Kärlek


ÖJJ HEJ NEJ TJEJ GREJ MEJ EJ

Hejsan alla personer! 
jag är en hemlig mmänniska som väldigt hemlig! Nu ska jag ge en ledtråd- jag är15 fast jag fyller 16 år 2019 ojj nu råkade jag skriva en 9:a istället  för en 0:a men jag menade ju 2010 och det är ju det här året!!!

Idag har jag varit med NathalieWalle, NathalieBäcky, YlvaBerget, EmmyWesten och NoraGrundarN
vi såg först en film med en buss där dom yxade en kille! (fast det var inte på bussen, det var i hans lägenhet men WHATEVAAAAAAAAH) 

JAG ÄR TYP GANSKA TRÖTT MEN HEHEHEH 

Nu är jag bara med WalleNalle och Ylva Bergström (förlåt ylva jag orkade inte spejjsa till ditt namn)

Nu ska jag dela med mig till mina fina vänner om min kunskap och ge dom råd om deras problem 

Jag vet typ inte varför jag gör mellanrum mellan raderna nu
hahahahah ojjj hoppsan nu blev du förvånad va? jag hoppade inte över en rad denna gång!

HÄR KÖÖMMER EN BILD SOM JAG REDAN ÅNGRAR ATT DEN KOMMER VISAS PÅ EN RIKTIG REDIG JÄNTA HON ÄR REDIGAST I VÄRLDEN VI HÖRS 


Right in front of me

Ännu en ny start på ett nytt år. Nya möjligheter. Kanske borde säga som alla säger: detta ska bli det bästa året någonsin! Agree? Yes. Nämen vad ska jag skriva? Senaste tiden har varit lovely, verkligen. Har hunnit fira jul, nyår, sovit hos massa folk och haft det allmänt bra. Har till och med fått ett marsvin. Börje, som han heter står just nu inuti min garderob och låter väldigt hungrig. Okii?? Det där var inte roligt, känner bara att jag har lite sömnbrist. Somnade 6 hos jacob i förrgår och igårkväll såg jag och ylva asbra(!!!!!) filmer och jag somnade 6 igen. Skööönt. Är föresten ledsna att ni(om det finns några där ute som fortfarande orkar läsa) får ta smällen för min sömnbrist när jag börjar skämta om marsvin. Time to avrunda känner jag, innan jag börjar prata om hur smarta egentligen skosnören är.
Ylva, ta tag i det här, i know u can do it. Peaceeee/nathalie

2010

Hann inte ens säga hejdå till dig 2009, MEN TJA 2010!!!!!!!!!

RSS 2.0