Rubrik



Tjosaaan
Idag hade vi bokredovisning och gissa vad jag fick? Hmmmmm, MVG. NÖJD
Efter skolan var jag med nathalie,ylva,magda och nora medan emmy låg hemma och sjukade sig. Tur att hon är frisk nu!
Juste, på tal om emmy! Emmy fyllde moppe,byxmyndig och slippa hjälm igår. GRATTIS PÅ DIG ÄLSKADE EMMY!!

puss/nathalie

NY MOBIL

Igår fick jag en helt ny mobil , det var verkligen på tiden! Kanske inte den bästa men helt klart bättre än den jag hade innan.
Skolan idag var helt okej faktiskt, vi bakade bullar såg lite film osv. Efter skolan for jag,nathaliew,b, och nora hem till magdalena. Vi åt goda mackor och drack lite oboy och hade bara trevligt. Nu ska jag ut med hunden,vi ses;) puss/ylvaaa


Här har vi mobilen jag fick igår!



24 maj

Igår var vi på kulturnatta. Det var sjukt skojj och vi träffade hut mycket folk som helst. Synd bara att kulturnatta inte är oftare!!!!! Sen sov jag och nora hos ylva och vi var uppe sjukt sent. Måste säga att vi var något slöa när vi vaknade. Nu är det inte mycket alls kvar av skolan, men ändå 2 prov plus flera inlämmningar. Men taggar sommarlovet till 1000!! Och juste, på fredag far vi till eskilstuna med laget på cup! GR8!!!!


enda bilden ifrån igår med en fin mobilkvalla, hehe

/nathalie

Hello

Jaaa, nu har jag och nathalie äntligen skaffat oss en blogg. Jag känner att vi inte kommer skriva allt för ofta men det ska nog bli kul ändå. Ikväll är det match mot umedalen och jag känner mig inte så värst taggad men det ska nog gå bra. Har inte så mycket mer att säga just nu men vi ses nog senare!

pusss(A)(A) / ylvaaa

The first one

Jaaa, vad ska man säga? Vet inte riktigt! Känns välldans drygt att skriva det första inlägget. Ska man typ presentera sig? Hmm, jag tror att alla som kommer läsa våran blogg känner oss så! Jag är i alla fall nathalie och förut hade jag en blogg som hette: www.natthaliew.blogg.se, eller ja, den finns kvar, men jag skriver aldrig längre. Så nu tänkte jag och ylva dra ihop våra kreativa(huhu) tankar och ser hur det går. Något säger mig att vi inte kommer att blogga så ofta, men jag vill fota, och blogga gör mig taggad på att fota nu på våren och sommaren. För er som undrar så har den här bloggen funnits ett tag, men vi har inte kännt oss taggade, men nuså!
Jaja, nu ska ylva få skriva sitt första inlägg!
Seee uu:):):)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0