Gammelgodingar

Hittade det här inlägget på utkast, som skulle publicerats i maj någon gång tror jag. Tänkte att det gamla inlägget kan få underhålla så länge:
En dag när vi gick en sjuk modevisning
En dag då det var valborg
En dag när jag blev 18!!!!!
En dag när man undrade vad fan man gör i skolan de sista veckorna
En dag när mange var gangster
En dag när signis hade lärt sig att sitta själv!!!
En dag när det fanns flera ida
En dag när solen gjorde så ögonen ej existerade
En dag när man fick en försenad födelsedagspresent av sneliZzzzzzar
En dag på yran
En dag när man insåg att skönheten ligger i generna
En dag när det var givet att låta mammorna vinna på morsdag

hej

hahah jag och natta när vi ska åka ring, ser förjävligt ut
Somnat på en bänk
vafasen

HURRAHURRAHURRA

Herrejisses. Nu är jag sent ute. 10 minuter har jag på mig. Men idag är det ju nämligen så att det är yllets födelsedag! Min lilla fina lärka fyller 18 bast och är nu en vuxen mogen kvinna i sina bästa dagar. Jag ville mest bara säga grattis igen till världens bästa yllesocka!!

holla ylva här

Svar: NEJ!!!!! (angående cykel historian) här kommer några funderingar jag har. 1. Varför är jag alltid sugen på fiskpinnar med hamburge dressing ? 2. Varför är jag ständigt kall om mina händer och fötter? 3.Vilka läser denna hemskt dåliga blogg? 4. Asså vem fasen säljer en trasig och en bränd korv som man sedan stoppar in i ett halvt korvbröd ?! jo det ska jag tala om för er, det är denne rackare:

Mannen myten Peter

Alltså ibland förstår jag mig inte på mig själv. Ibland får jag ett sådant galet behov av att berätta sjuka saker för människor(mest för ylva). Jag önskar jag kunde sägaaaaa att vi klarar det tillsammans, att allting kommer lösa sig till sluuuuuuuuuut. Men hur säger man till nån, att hjärtat längtar uuuuut? Nämen okej skärpning. Såhär skulle jag säga: Jag önskar jag kunde säga vad det rör sig om när jag får dessa sjuka behov. Men det ska jag bespara er ifrån. Eller okej jag det ska jag inte. Jag ska berätta ett exempel. Nyss tog min låtsaspappa 3 stycken riskakor, jag blev chockad över det och fick ett sådant sjukt behov att berätta för ylva och fråga hur ofta det händer att det är någon som inte är hon eller jag som gör något sådant?! Peter, 51, tar 3 stycken riskakor och börjar mata in denna tid, INNAN MATEN. Det är så bara så jävla bra. Men tur att man drar till pappa inom kort så man slipper se mer av denna galenskap. Nä nu ska jag hugga mig några riskakor innan mamma kommer hem!!!

RSS 2.0