HEJDÅ UMEÅ

Om 2 timmar sitter jag på bussen mot frankrike!!!!!!! Ska nu åka buss till trelleborg, åka färja till tyskland och sedan buss till taize i frankrike på konfaläger. TAGGAR TILL 1000000000000000. Dock drygt med buss, men det här kommer bli awesome! Hare bra här hemma,för det kommer jag ha där borta! Kommer hem den 11. Viktigt att nathalie,sarah och cornelia är med måste jag bara säga.  PUSSSSSSSS

En blandad kompott














Let us face the truth

Hahahaha, vad händer? Min kamera är trasig, igen! Jag och min kamera=perfect matching, not. Objektivet går inte att vrida på, så nu blire väll att fara tillcyberphoto igen! Och om någon vet vad problemet är, skriv till mig! Haha, nej, natta, där gick din plan i spillror. Jag känner dig, hihi
Btw, förlåt för den usla uppdateringen och jag hoppas på förbättring nu, hur ska det gå utan kameran föresten? Plus att jag åker till frankrike på fredag, haha. Vem försöker jag lura? Det blir nog ingen förbättring, i alla fall inte från min sida, och det skulle var aväldigt otippat om ylva började skriva ofta. Men vem vet, konstigare saker har ju hänt? Håller tummarna för dig ylva, puss/n

Kvarteret skatan!




Let me rock the world



Torsdagskväll

















Sjukling

I fredags for jag,magda och ylva till noras stuga i övik, och idag kom jag hem igen. Jag fick nämligen feber igårkväll, så idag tog jag bussen hem och de andra kommer hem imorgon. Men det var i alla fall sjukt roligt så länge jag var där, ska vila nu, bilder kommer lateeeeer!/n

Wasawi?






Idag har jag,ylva och magda solat. Sommarvädret börjar komma tillbaka, dock svensk sommar, med inte allt för varm sol. Tänk att det var varmare när vi fortfarande gick i skolan än vad det är nu. Inte kul, inte kul. Ikväll har jag,magda och natta mest pratat om dark secrets(haha, tro mig)och haft det allmänt bra.
Pusssss/nathalie

GODNATT

Jag ska gå och lägga mig snart ,men innan kan jag berätta lite om min dag!
Dagen började med lite städning,inte alls kul. Men efter ett tag ringde nora och hon ville ner på stan en snabbis och äta osv så jag följde med! Hahahah,det var en as kul kille där som skulle köpa tuggummi ,aja! Efter nora ätit en hel subway macka och köpt en hel del massa kakor cyklade vi hem igen. När jag kom hem fortsatte jag städandet och efter ett tag kom nathaliew,nathalieb,emmy och magdalena. Vi gick till ica och köpte lite choklad sen satt vi mest och pratade hela kvällen,hehe! Nu ska jag sova,puss:)

/ yyyylva

The journey is our destination

Jag vet inte riktigt hur personlig man ska vara på en blogg,jag brukar liksom inte skriva så mycket om vad som händer i mitt liv, men som sagt, ingen vill veta vad jag åt till middag och hur sent jag klev upp. Men jag tänkte dra lite basics:
1.Idag flyttar pappas tjej och hennes dotter in. Ska faktiskt bli nice!
2.Eftersom att dom ska flytta in så har vi byggt om lägenheten, nu finns för tillfället inget "vardagsrum", utan ett litet tvrum. Snyggt blev det dock.
3.Ja, vi byggde om för annars skulle fi fått flytta till en större lägenhet. Tror ni jag pallar det? Nä, dåså
4. Även min madre har träffat en ny sen typ 1 månad tillbaka. Trodde att allt detta skulle kännas jobbigt, men inte det inte!
5.Min mamma vill flytta till stan.. inte kul. Eller jo, men drygt att flytta en till gång liksom. Men jag har nästan börjat tycka det är kul att flytta nu, hehe.
6. Oj, nu blev det lite weird här. Tidigare skrev jag att jag inte pallar flytta med papi, men det skrev jag med tanke på att min mamma ska (typ) flytta. Plus att stan bllir great
7. Ylva den bajskorven bloggar typ aldrig, vad gör duuuuuuuu?



Kände att det där räckte nu, eller ja, jag tror det är det mesta. Pusssssssssar från nathalie!


ylvanathalie!!











Jag känner att så här kommer många kvällar se ut framöver. Vi gör inte annat än att älska det! Ylva har funnit kärleken för oth. Äntligen!/n

Summer night















Pyjamasäventyr of today!
















MAGDALENA & EMMy

Idag kom sötaste magdalena hem efter hela två veckor på kreta. Har saknat henne sjukt mycket. Brun var hon också!!!'
Nu är det bara lilla Emmy som saknas:( hon har varit borta hur länge som helst nu.. Men på söndag kommer hon äntligeeeeeen!!!!!!

/ylvaaa!

We are the people


The last one



Den sista som är borta och har varit det heeelaaaaaaa lovet är emmy. Alla bara reser bort, dock kan jag säga att ylva och nora är ganska trogna vid min sida förutom de få dagarna då de far til sina stugor. Tillbaka till emmy, vetuu hur mycket jag saknar henne kanske?? Fyra satans veckor har hon nu varit borta och jag har träffat henne i cirka 4 timmar. Men på söndag kommer hon hem och då är vi ALLLLAA samlade, då blire party, på riktigt den här gången!
Pussssssss, önskar att du kom hem nuuuuuuu

LYCKAAAAA

YEEEES säger jag bara. Idag for vi på cyberphoto och dom fixade min kamera. Det gick på typ 1 min, det var tydligen bara någon del som hade varit lös inne i objektivet. Så nu är jag back on track. HALLELULJA!!!

madatenaaaaaaaa



Nu har magdalena varit borta på kreta i över två veckor och jag saknar henne som bara den!!!
Men imorgon kommer sötnosen hem och då blire parteeeeeeey! Två veckor utan denna "lilla solstråle" (om man får säga så utan att låta som mormor) har varit låång.
PUSS PÅ HENNE
/n (fast jag är säker på att ylva känner likadant, hihi)

Bilder







Trouble



Ja, ni ser ju hur det blir när man ska fota med mitt objektiv. Mycket fin bild,med mycket bra skärpa.
Jag var just påväg att skriva tack till "Markus" som svarade på mitt mysetrium inlägg, men näheeeeeee, det var natta som hade kommit på allt ihop! DU ÄR INTE DAGENS BABE, NOLIFER! Och hur fan kom du på allt det där?! det lät realistiskt juuuuuuuuuuuu
Det jag skulle få fram är att ja, ni vet hur det blir med bloggandet utan bilder. Haha, men tills jag skaffat mig ett nytt objektiv som min käre far ska köpa åt mig så får jag väll bjuda på gamla bilder!

/NATHALIE

Vi två hör hemma med ett rum med inga andra


NORRBYSKÄR










underbar dag med underbara flickor!

Mysterium

Idag när vi var på norrbyskär för att hälsa på emmy som är på konfaläger så började min kamera bara dampa när jag tog upp den, autofokusen funkar inte! Så då är frågan, har jeg hett sönder den eller har jag kommit åt någon knapp som stänger av autofokusen? Hahaaa, jag kan inget om kameror. Ifall någon stackars läsare har någon aning om vad som har hänt med den, så säg gärna till!

Haha, det var allt från mig för stunden, eller nej,jag såg nyss att PRISON BREAK börjar imorgon. LYCKA!!!!!

puss/n


4 Juli

Nääämen hej, det var verkligen ett bra tag sen! Har inte bloggat på hur länge som helst, måste nog vara den sämsta bloggarn i hela världen, aja tur att nathalie finns. Det är ens inte lönt att jag säger att jag ska försöka skärpa mig för det kommer ändå aldrig ske..
Aja, i går var jag,nathalieb och nathaliew på nydala hela dagen. Vi solade och badade och det var faktiskt sjukt varmt i vattnet också. Sen på kvällen såg vi Benjamin bottons otroliga liv,den hade sina dryga stunder men den var faktiskt ganska bra och man fick gråta en skvätt där mot slutet.

I morgon blire att gå upp tidigt för att sedan bege oss mot skellefteå för att spela match. Det kommer bli en lång och dryg dag(A) men rolig också får vi hoppas. Nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs!

puss/ylvaaa

Vi är grymma

¨
Kanske för att vi är webbcam_girlZzzZZ_94_CuTiZZzzzzz, kanske för att våra magar måste få vila, kanske för att vi vill se vad luntan har att erbjuda, eller så är det kanske för att vi vill ha THIS!

Thisthisthis

Det är inte ofta jag skriver börjar jag märka nu. Men det är ju roligare att se på bilder, tycker i alla fall jag. Vem vill liksom veta vad jag åt till middag och vad jag har gjort hela dagen? Njaaaa, sånt skippar vi, hahahaha, nu kommer jag säkert börja skriva om sånt ändå. Jaja, hehe. Vädret är underbart här i umeå och det är verkligen sommar. En sak som inte är så passande är att jag och mina kompisar har upptäckt filmernas värld, men den världen får levas i när vädret är dåligt!!
I det här inlägget blir det bara text och ingen bild för ovanlighetensskull, puss

juste glömmer alltid att skriva vem det är ifrån, men det är jag som vanligt trots att ylva kommit hem, JIPPIE
/n

One of all these summernights





'






NORAS BILDER
(inte nytagna)

RSS 2.0