När vi ändå är igång

Med tanke på mitt tjatande om att bli blond förut så ville jag bara visa er denna bild. Verkar som att någon är back on track? Dock försöker ljuset på den här bilden lura mig att inte slinga igen. Kan säga att det inte är så där vitt/grått/vilken färg det nu är, utan gulare. Men snart så är jag back on track for real. Men alla blondiner där ute:
FÄRGA ALDRIG HÅRET!!!!!!! oki? bra då är vi överens.

Ylva aka myttomanen

Helvette vad mycket mytt som kan komma från en och samma liten person. Självklart syftar jag på dig ylva. Nämen seriously, ha inget hopp om denna blogg. Det är verkligen en stor dag idag, för att jag bloggar. För övrigt är yllet i sthlm atm eller påväg hem. Dom har nämligen spelat sm, och girls, JAG ÄR BESVIKNA PÅ ER! Nämen skämt och sido(hehe skrev det bara för att du hatar det ylva), dom är galet bra, dom tog sig till semi i sm!!!!!!!! inte illa inte illa. För övrigt äre bara två veckor kvar to my sweet sixteen, underbaaaaart, dock ska ju fotbollsklassjävlarna iväg till turkiet så min födelsedag lär väll bestå av att mormor ringer och säger grattis ungefär. Haha nämen det kommer bli kung!

JAG ÄR TILLBAKA!!!!!!!! (kanske)

Hej i tomtestugan! Detta var ett tag sedan och jag hade nästan glömt bort lösenordet. Men har ni saknat mig????? eller ska jag säga har DU saknat mig? Vi har typ bara en trogen läsare som följer denna fina blogg tack vare att den inte uppdateras så ofta,men det ska det bli förändring på! Jag (pärlan) ska nämligen börja blogga mera men vi får väl se hur det blir med det. Jag ska inte lova för mycket för då blir ni bara besvikna.

Men nu ska jag hoppa i kojjs,GODNATT

/ pärlan

RSS 2.0