Lite ditt och datt

TjeniZ favvobloggen, har ej saknat dig men tänkte ändå skriva några rader för jag har några funderingar som jag förväntar mig raka svar på av er, antingen i form av en kommentar, ett brev i brevlådan, mail, eller en lapp instoppad i mitt skåp(sistnämda allra helst!)
 
1. Har yngre killar alltid varit omogna och jag har blundat för detta eller är det något nytt att yngre killar i gäng(skulle tippa åldern 15) ska vissla när det kommer en tjej??? Detta har nu hänt mig två dagar i rad, när är så fräsch jag kan bli, nämligen när jag varit ute och sprungit med en rinnande panna och när jag cyklat hem från träningen svettig och god. VAD I HELVETE KILLAR(POJKAR). Busvissla EJ och om ni nu känner att det gör erat liv mer spännande, lär er att göra det i rätt situation!!!
 
2. Varför låter allting så sjukt på svenska jämfört med engelska??? För det första: engelska låtar: Kan du blåsa min vissla bäbis, vissla bäbis, låt mig veta.......Ja jag vet att jag valde kanske sämsta låten och sämsta exemplet med tanke på låtens budskap men ni fattar! Alla låtar låter så töntiga om man översätter dem(läs:ej alla, men många). Och bandnamn på engelska. Vilket svenskt bad skulle vilja heta "längsta mannen på jorden"?? Men tallest man on earth, ja där snackar vi grejer för tusan. 
 
3. Vad ska man göra för projektarbete?:(:(:(:(:(:( plZzzzzzzzzzzzzzzZzZZZz(älska z) help me
 
Så. Svara asap på mina funderingar, kom till mitt skåp och lägg svaren där. Glöm inte att skriva vem du är och hur gammal du är så jag vet om vi kan bli vänner(eller mer). Okej låt oss avsluta innan det går mer över styr. Hejdå för denna gång
 
Men ska lägga upp någon opassande bild eftersom att det ryktas om förbud att blogga endast text(och blev lite väl mycket text nu kanske):
 
 
 

RSS 2.0