Bloggsug

Haha alltså satan vilket bloggsug jag fick när jag läste yllets fina inlägg. I vanliga fall hade jag nog skrivit bloggsug och syftat på att bloggen suger, men inte idag JIPPI!!! Jag vill också göra några punkter. Det verkade kul!!
 
  • Förtydligande angående Moda. VET NI HUR NICE DEN AFFÄREN ÄR!! Vid första anblick tror man att det är en vanlig affär där det finns sånna där konstiga blandade randomkläder (typ som nicole i umeå), men när man kommer in HOVAR man kläder och kläder släpas på golvet för att allt inte får plats i händerna. Man kan köpa underkläder-set för FYRTIO KRONOR. Och då är dom ändå nice!!!! Alltså moda<3 Dock har dom en lite jobbig kassörska(kassör-kille) som inte öpnnar i tid. När jag och yllet skulle hänga på låset en morgon var han 10 minuter sen!!! Fan för han alltså
  • Ni vet sånna där Bazaarer som finns överallt när man är utomlands? Alltså prova gå in i dom!!!! Har aldrig känt ett intresse för dom affärerna förrän vi kom hit. Nu för tiden går vi typ runt och letar olika sånna bazaarer!!! För det första har dom så mycket sjuka saker där inne haha. Alltså så mycket småskit så det är askul att kolla och typ tänka: vem fan kommer komma in in i den här affären och köpa en liten porslinkanna med en bil på???? För det andra finns det så jävla mycket billiga saker!! Yllet köpte en flytande eyeliner för 1 euro, alltså under 10 spänn och den såg ändå bra ut!!

  • Dom har även massa typ "thai-supermarket" här med massa random mat och sånt. Dom har oftast rutten frukt och man vet inte riktigt hur gammalt allt är, kakor har säkert legat där i ett år typ, men dom är ändå trevliga att vara på! Idag var vi dock med om det bästa. Vi skulle köpa lite plockgodis. Då låg det framme plasthandskar vid godiset. Vi: Jaha ska man plocka med plasthandskar eller vad äre frågan om?? Men dom hade ju som en spade också så det kändes ju onödigt. Vi släppte mysteriet med plasthandskarna och skulle börja plocka godis när vi märkte att det inte fanns några påsar att he godiset i. Vi letar förgäves och kommer på SJÄLVKLART ska man lägga godiset i platshandskar. Klart det är så!! Hur dumma får man vara liksom??? Man fick lite konstiga blickar på vägen hem när man gick och åt sitt godis men satan vad det var värt det!!!(hahahaha skrattar vid tanken så det var roligare än det låter)
Nä nu får det vara nog. Det får inte bli för mycket av det roliga, lite bloggsug måste jag ju ha kvar! Hoppas ni har det bra där hemma. Vi är lite avis (som jag skrev i det förra inlägget) på att ni får sova med ett täcke så njut av den känslan!!! KramiZzzzzzZZar från:
(GRUNDLURADE!!!! Tog ba första bästa bild på datorn och för att du är så tjusig magnus)
 

Kommentarer
Postat av: maggan

haha! vill också besöka moda!

2013-10-13 @ 08:40:33
Postat av: nathab

hahhaa!!

2013-10-13 @ 19:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0